#


CCS Oy tel: +358 45 8880 007

Palvelut

Contacts

tel: +358 45 8880 007

fax: 09 273 1688

News

Archive

Kuljetuspalvelut Suomessa

Kuormien kuljetus Suomessa

Kuormien kuljetus Suomessa

CCS OY:n palveluvalikoimaan kuuluu myös korkealaatuiset kuljetuspalvelut, kuten esimerkiksi auto-, rautatie-, erikois- ja raskaskuljetukset. Yhtiöllä on kuljetusalan osaamista yhdeksältä vuodelta, jo vuodesta 2001 saakka.

Meidän kokemuksemme ja palveluiden monipuolisuus antaa meille mahdollisuuden tarjota Teille erilaisia ja monipuolisia kuljetusvaihtoehtoja.

Tarjoamme myös multimodaalikuljetuksia (sekakuljetuksia).

Multimodaalikuljetukset on paras vaihtoehto kun tavaran kuljetus ei ole mahdollista esimerkiksi vain merellä tai maantiellä. Voimme suunnitella aina nopeimman reittin ja säästää sekä aikaanne että rahaanne.

Autokuljetukset

Autokuljetus on yleisin kuljetusmuoto, se on edullinen, nopea ja monipuolinen.

Sen vuoksi autokuljetukset ovat ylivoimaisesti kysytyinpalvelumme. Autokuljetukset mahdollistavat sekä isojen että pienien tavaraerien kuljetukset turvallisesti.

Rautatiekuljetus

Rautatiekuljetukset ovat hyvin tehokas ja turvallinen tapa kuljettaa tavaraa. Etenkin silloin kun tarve on kuljettaa suuria määriä tavaraa. Rautateillä voi kuljettaa myös erikoistavarat turvallisesti ja tehokkaasti.

Laivakuljetus

Mikäli tavaraa ei voida kuljettaa rautateillä tai maanteillä, me voimme tarjota myös laivakuljetuksia.

Laivakuljetus on tehokas ja laadukas tapa kuljettaa tavaraa. CCS Oy:llä on hyvät suhteet monien suomalaisten satamien kanssa. Sen vuoksi palvelumme on tehokasta ja ammattitaitoista.

Lentorahti

Lentorahdin etuna on lyömätön toimitusnopeus ja joskus se on myös ainoa mahdollinen kuljetustapa.

Lentorahti on nykyaikainen ja turvallinen kuljetustapa.

Erikoiskuljetus

Erikoiskuljetukset vaativat erikoisammattitaitoa. Me olemme valmiit tarjoamaan Teille myös kaikki erikoiskuljetukset, kuten pitkät, leveät sekä painavat kuljetukset ovelta – ovelle sisältäen asiakirjojen laatimisen.

#

Погрузка контейнеров